Tein tällä kertaa enchiladaksia jauhelihatäytteellä. Ohje on muuten ihan sama kuin kanatäytteellä, joita tein jokin aika sitten. Itse pidän oikeastaan enemmän jauhelihatäytteestä. Kuten kuvasta voi nähdä, en ihan jaksanu odotella juuston täydellistä sulamista ku oli niin nälkä...

967787.jpg

Jauheliha-enchiladas

2 Old El Paso maissitortillaa

jauhelihaa

n. 1 dl tomaattipyrettä (tuubista)

reilu 1 desi kuumaa vettä

½ pussia Rainbow-texmexmaustetta

150 g cheddarraastetta

Tee tomaattikastike sekoittamalla tomaattipyre, kuuma vesi ja texmexmauste keskenään sekaisin. Ruskista jauheliha. Sekoita puolet tomaattikastikkeesta ja jauheliha sekaisin ja lisää puolet juustosta. Anna kiehua 5-10 minuuttia.

Laita sopivasti täytettä tortillalevylle ja kääri se rullalla ja aseta sauma alaspäin voideltuun uuni vuokaan.

Kaada tortillojen päälle loppu tomaattikastike ja ripottele juustoraaste päälle. Paista 200 asteessa noin 10 minsaa tai niin kauan, että juusto on sulanut.

Söin encliladakset salsan ja creme fraichen (12% rasvaa) kanssa.