Nimipäivän kunniaksi tuli tehtyä pienehkö täytekakku. Täytteenä Flora Vanillaa, maitorahkaa ja persikan paloja. Flora Vispi yllättäen loppui hieman kesken, onneksi hedelmiä oli reilummin niin niillä sai paikkailtua...

Hedelmätäytekakku

1219699.jpg

Pohja:

4 munaa

saman verran vehnäjauhoja

saman verran sokeria

jonkin verran vaniljasokeria

jonkin verran leivinjauhetta.

Riko munat juomalasiin. Mittaa samanlaisiin laseihin saman verran sokeria ja jauhoja kuin munia on. Lisää jauhojen sekaan leivinjauhe ja vaniljasokeri. Vatkaa munat ja sokeri sähkövatkaimella sekaisin. Siivilöi jauhoseos vaahdon sekaan ja kääntele lastassa tai käsin sekaisin. Paista 5-10 minuuttia 225 asteisessa uunissa. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille.

Täyte:

1 prk Flora Vaniljaa

n. 100-150 grammaa maitorahkaa

450 grammaa persikoita

Vatkaa Flora Vanilja vaahdoksi ja sekoita sekaan rahka ja persikan palaset.

Leikkaa levy haluamasi muotoiseksi ja levitä täyte levyjen väliin. Anna olla jääkaapissa yön yli tai ainakin 4-5 tuntia.

Kostutukseen

persikan mehua

Asettele haluamasi hedelmät kakun päälle. Yleisön pyynnöstä jätin kiilteen laittamatta. Vaahdota reilu purkillinen Flora vispiä ja pursota kakun päälle.