Kuvaa ei ole, kun kamera on edelleen vanhempieni luona...

Päätin, että ainakin kerran viikossa on syötävä kalaa, eikä purkkitonnikalaa lasketa:) Ohjeessa ei sen kummemmin ole tarkkoja määriä, kun tuon voi tehä niin moneen eri kokoseen vuokaan. Tää on tosi hyvää opiskelijaruokaa, kun kestää pakastusta tosi hyvin. En yleensä kauheena pidä pakasteessa olleista ruuista, musta ne alkaa maistua tosi helposti pakkaselle. Tai sulattaessa muuttuvat vetisiksi.

Lohilaatikko

Sipuli-perunasekoitusta

Lohta siivuina (parasta tulee lämminsavulohesta)

N. 5dl Flora ruokakermaa (7 % rasvaa)

Tuoretta tilliä

Suolaa

Pippuria

 

Laita vuokan pohjalle kerros peruna-sipulisekoitus. Laita lohisiivut päälle, laita siivujen päälle tillisilppua, suolaa ja pippuria. Lisää päälle kerros peruna-sipulisekoitusta. Vuokan syvyydestä riippuen voi tehä useamman kerroksen. Kaada päälle ruokakerma. Paistetaan 200 asteessa n. tunti.

Suolaa kannattaa laittaa sen mukaan, miten suolaista kala on.